Termoflaske til mad – 750 ml – Esbit Sculptor Stainless Steel Food Jug

299 kr.

Med vores termoflaske til mad kan du nyde varme måltider on-the-go. Holdbar, praktisk og med dobbeltvægget isolering. Perfekt til hele dagen.

Køb her

Varenummer (SKU): 4182900199080107 Kategori:

Vil du have en termoflaske til mad, der ikke bare holder din mad varm eller kold, men også ser fantastisk ud? Så er Esbit Sculptor Stainless Steel Food Jug det perfekte valg for dig. Denne elegante og stilfulde food jug er ikke kun praktisk, men også en fryd for øjet.

Med en kapacitet på 750 ml har du rigeligt plads til at medbringe din yndlingsmad, uanset om det er suppe, salat eller en varm ret. Den dobbeltvæggede rustfrie stålkonstruktion sikrer, at din mad forbliver varm i op til 12 timer eller kold i op til 24 timer. Perfekt til en travl dag på farten, en udflugt i naturen eller bare en dag på kontoret.

Esbit Sculptor Stainless Steel Food Jug er designet med fokus på funktionalitet og holdbarhed. Den robuste konstruktion gør den ideel til udendørs aktiviteter såvel som til daglig brug. Det smarte twist-off låg gør det nemt at åbne og lukke flasken, mens den brede åbning gør det let at fylde og rengøre.

Den stilfulde og slanke udformning gør denne food jug til det perfekte tilbehør til enhver lejlighed. Uanset om du er på vej til træning, på camping eller på kontoret, vil denne food jug være din trofaste følgesvend. Så gør dig selv en tjeneste og invester i en Esbit Sculptor Stainless Steel Food Jug i dag – din mad fortjener det bedste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Termoflaske til mad – 750 ml – Esbit Sculptor Stainless Steel Food Jug”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.