,

CamelBak Eddy+ 1 L Drikkedunk Clear

169 kr.

Hold dig hydreret hele dagen med CamelBak Eddy+ 1 L drikkedunken. Lækagefri design, let at drikke af og nem at rengøre. Perfekt til aktive livsstil.

Køb her

Varenummer (SKU): 7110500085502674 Kategorier: ,

CamelBak Eddy+ 1 L Drikkedunk Clear er det ultimative valg for dig, der ønsker en pålidelig og miljøvenlig drikkedunk til dine eventyr. Lavet af Tritan™ Renew-plast, der indeholder 50 % genanvendt materiale, sætter denne drikkedunk standarden for bæredygtighed og kvalitet. Med en imponerende kapacitet på 1 liter får du rigeligt med væske til at holde dig hydreret hele dagen.

Den gennemsigtige design gør det nemt at holde øje med vandstanden, så du aldrig går tørstig. CamelBak Eddy+ drikkedunken er designet med et smart, skråt sugerør, der gør det nemt at drikke uden spild. Med en enkel drejning kan du åbne og lukke drikkedunken, så du kan nyde din favoritdrik overalt.

Den robuste konstruktion sikrer, at denne drikkedunk kan følge dig på alle dine eventyr, uanset om det er på vandretur i bjergene eller en lang løbetur i skoven. BPA-, BPS- og BPF-fri garanterer CamelBak Eddy+ både din sikkerhed og miljøet.

Med CamelBak Eddy+ 1 L Drikkedunk Clear i din taske er du altid klar til at tage udfordringerne op og holde dig fuldt hydreret undervejs. Invester i en pålidelig makker, der tager vare på både dig og naturen samtidig. Tag det næste skridt mod en bæredygtig livsstil med CamelBak Eddy+.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CamelBak Eddy+ 1 L Drikkedunk Clear”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.