,

CamelBak Eddy+ 1 L Drikkedunk Charcoal

169 kr.

Hold dig hydreret hele dagen med CamelBak Eddy+ 1 L drikkedunken i kulfarve. Med forbedret drikkesystem og bæredygtigt design. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 7110500772078578 Kategorier: ,

Sin unikke Eddy+ drikkeflaske på 1 liter. Denne charmerende CamelBak drikkeflaske er den ultimative ledsager til dine aktive dage – på vandreturen, til træningen eller bare til daglig hydration. Med sit stilfulde design i flot kulgrå farve skiller denne drikkeflaske sig ud fra mængden og tilføjer et strejf af elegance til din hverdag.

Denne drikkeflaske er ikke kun fantastisk at se på, den er også fremstillet med fokus på bæredygtighed og holdbarhed. Lavet af Tritan™ Renew-plast, som er fremstillet af 50% genanvendt materiale, kan du nyde dine kolde drikke uden bekymring om skadelige stoffer som BPA, BPS og BPF. Med denne drikkedunk kan du være sikker på, at du drikker sundt og miljøvenligt.

Eddy+ drikkeflasken er designet til at være praktisk og brugervenlig. Den er let at rengøre takket være det smarte skruelåg og den brede åbning, så du har let adgang til at fylde den op med dine foretrukne drikkevarer. Den høje flowventil gør det nemt at drikke, uden at skulle suge hårdt, hvilket gør den ideel til aktive personer, der har brug for hurtig hydrering.

Med en kapacitet på 1 liter kan du have rigeligt med væske med dig hele dagen. Drikkedunken passer perfekt i de fleste standard kopholder og rygsække, så du nemt kan have den med dig overalt. Uanset om du er på vej til træning, på kontoret eller på en udflugt i naturen, så er Eddy+ drikkeflasken den perfekte rejseledsager.

Få fat i din CamelBak Eddy+ 1 L drikkeflaske i kulgrå farve i dag, og tag det første skridt mod en mere bæredygtig og hydreret livsstil. Med denne flotte og funktionelle drikkeflaske ved din side er du altid klar til at tage verden med storm.replaceAll(”, ”)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CamelBak Eddy+ 1 L Drikkedunk Charcoal”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.