Liewood Drikkedunk – Kimmie – 250 ml – Bunny/Sandy

210 kr.

Den søde Liewood Kimmie drikkedunk med billede af kaninen Sandy tilbyder både stil og funktionalitet til de små under hver daglige eventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884800294891178 Kategori:

Med Liewood Drikkedunken i Kimmie-designet vil dine børn elske at holde sig hydreret hele dagen lang. Denne søde og funktionelle vandflaske er både praktisk og stilfuld og er den perfekte ledsager til skole, sport eller udflugter.

Drikkedunken har en kapacitet på 250 ml, hvilket gør den ideel til børn i alle aldre. Den holdbare rustfri stålkonstruktion sikrer, at drikkevandet forbliver frisk og lækkert uden at optage smag eller lugt. Desuden er flasken fri for skadelige kemikalier som BPA, hvilket gør den sikker for dit barn og godt for miljøet.

Det charmerende Bunny/Sandy-design med en skøn kaninmotiv gør denne drikkedunk til en sjov og livlig tilføjelse til dit barns daglige rutine. Den praktiske størrelse gør det let at transportere og opbevare, så dit barn altid kan have sin favoritdrikkedunk ved hånden.

Med Liewood Drikkedunken i Kimmie-designet kan dine børn nyde drikkevandet i stil og på en bæredygtig måde. Lad dem udforske verden med denne skønne vandflaske ved deres side og lad dem få mest muligt ud af deres daglige eventyr. Giv dine børn det bedste med denne søde og praktiske drikkedunk fra Liewood.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Liewood Drikkedunk – Kimmie – 250 ml – Bunny/Sandy”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.