,

Camelbak Cb Eddy+ Kids 14oz – Grapefruit – Str. .4L – Drikkeflaske

162 kr.

Den ultimative drikkeflaske til børn. Camelbak Cb Eddy+ Kids 14oz i frisk grapefrugt-design. Holdbar, lækagesikker og nem at drikke af. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 4028000017972965 Kategorier: ,

Camelbak Cb Eddy+ Kids 14oz – Grapefruit – Str. .4L er den ultimative drikkeflaske til børn, der elsker at være aktive hele dagen lang. Denne smarte og stilfulde drikkeflaske er designet med børn i tankerne og er perfekt til skole, sport og udendørs eventyr.

Med en kapacitet på 0,4 liter er denne drikkeflaske ideel til at holde dine børn hydreret hele dagen. Den praktiske størrelse passer perfekt i skoletasken eller rygsækken, så dine børn altid har adgang til frisk vand, uanset hvor de er.

Drikkeflasken er designet med Camelbak’s innovative Eddy+ drikkesystem, der gør det nemt for børn at drikke uden spild. Den smarte bideventil kan betjenes med en hånd, så dine børn kan nyde deres favoritdrikke uden besvær.

Med et frisk grapefrugt-design skiller denne drikkeflaske sig ud fra mængden og giver dine børn en unik og farverig måde at holde sig hydreret på. Den holdbare konstruktion sikrer, at drikkeflasken kan holde til daglig brug og tåler eventyr på farten.

Camelbak Cb Eddy+ Kids 14oz drikkeflasken er fri for BPA, BPS og BPF, hvilket gør den sikker for børn at bruge hver dag. Den er også let at rengøre, hvilket gør det nemt for dig at holde den frisk og klar til brug.

Invester i din børns sundhed og velvære med Camelbak Cb Eddy+ Kids 14oz – Grapefruit – Str. .4L drikkeflasken. Lad dine børn tage den med overalt og nyde frisk vand hele dagen lang. Gør hydrering sjovt og enkelt med denne fantastiske drikkeflaske fra Camelbak.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Camelbak Cb Eddy+ Kids 14oz – Grapefruit – Str. .4L – Drikkeflaske”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.