,

Camelbak Cb Eddy+ Kids 14oz – Clear – Str. .4L – Drikkeflaske

164 kr.

Den robuste Camelbak drikkeflaske holder børn hydreret hele dagen. BPA-fri, drypfri og nem at rengøre – perfekt til aktive små eventyrere. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 4028000093871909 Kategorier: ,

Forestil dig din lille eventyrer løber rundt i skoven, hopper i vandpytter og udforsker nye steder med en pålidelig rejsefælle ved sin side. Med Camelbak Cb Eddy+ Kids 14oz drikkeflaske er dit barn altid klar til nye oplevelser. Denne drikkeflaske er designet til at passe perfekt til små hænder og sikrer, at dit barn forbliver hydreret hele dagen igennem.

Med en kapacitet på 0,4 liter har denne drikkeflaske den perfekte størrelse til børn, og den gennemsigtige konstruktion gør det nemt at holde øje med, hvor meget væske der er tilbage. Den smarte Camelbak BPA-fri drikkeflaske leveres med en stropløsning, der gør det nemt for dit barn at bære den rundt. Drikkeflasken har en bred åbning, der gør det nemt at fylde den op med vand eller favoritsaften, og den smarte tud gør det let at drikke, uden at spilde.

Camelbak er kendt for deres holdbare og pålidelige produkter, og denne drikkeflaske er ingen undtagelse. Den er designet til at modstå stød og ridser, så dit barn kan nyde den i lang tid fremover. Uanset om dit barn er på legepladsen, i skolen eller på udflugt, vil Camelbak Cb Eddy+ Kids 14oz drikkeflasken være den perfekte makker til at holde tørsten væk og energien oppe.

Giv dit barn friheden til at udforske verden med tillid ved at vælge Camelbak Cb Eddy+ Kids 14oz drikkeflaske. Lad dem drikke med stil, komfort og lethed på deres næste store eventyr og lad dem skabe minder for livet. Køb nu og giv dit barn den bedste følgesvend til deres næste eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Camelbak Cb Eddy+ Kids 14oz – Clear – Str. .4L – Drikkeflaske”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.