,

CamelBak Eddy+ Kids 0,40 L Drikkedunk Skate Monsters

149 kr.

Skab begejstring hos dine børn med CamelBak Eddy+ Kids drikkedunken i sejt Skate Monsters design. Holdbar, lækagefri og nem at bruge.

Køb her

Varenummer (SKU): 7110500528394927 Kategorier: ,

Skate Monsters drikkedunken fra CamelBak er den perfekte ledsager til dit barns aktive livsstil. Med sit farverige og sjove design med skater-monstre vil denne 0,40 L drikkedunk bringe smil og glæde til enhver udendørs aktivitet.

Denne drikkedunk er ikke bare sjov, den er også yderst praktisk. CamelBaks Eddy+ Kids model er designet med børn i tankerne med en smart strå-og bidemekanisme, der gør det nemt at drikke uden spild og lækager. Dit barn vil nemt kunne åbne og lukke drikkedunken med den praktiske og brugervenlige bidedel – perfekt til små hænder og aktive bevægelser.

Med en kapacitet på 0,40 L er denne drikkedunk ideel til at holde dit barn hydreret i løbet af dagen, uanset om det er i skolen, til sport eller på udflugter. Den holdbare og BPA-fri konstruktion garanterer, at drikkedunken er sikker at bruge og nem at rengøre, så du kan have ro i sindet, når dit barn bruger den i hverdagen.

Skate Monsters drikkedunken er mere end bare en drikkedunk – det er et sjovt og funktionelt tilbehør, der motiverer dit barn til at drikke mere vand og holde sig hydreret. Med CamelBak Eddy+ Kids 0,40 L drikkedunken med Skate Monsters design kan du være sikker på, at dit barn har den bedste følgesvend til deres eventyr, uanset hvor de går hen. Lad Skate Monsters følge med dit barn på alle deres skater-eventyr og sørge for, at de altid forbliver friske og velhydrerede.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CamelBak Eddy+ Kids 0,40 L Drikkedunk Skate Monsters”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.