Camelbak Podium Chill 21oz – Custom Navy/Navy – Str. .6L – Drikkeflaske

146 kr.

Hold dig hydreret i stil med Camelbak Podium Chill drikkeflasken. Dobbelte vægge holder drikken kold i timevis. Perfekt til træning og hverdagsbrug.

Køb her

Varenummer (SKU): 4028001016920497 Kategori:

Denne Camelbak Podium Chill 21oz drikkeflaske i den smukke Custom Navy/Navy-farve er en perfekt ledsager til dine træningssessioner, eventyr i det fri eller bare til at holde dig hydreret i løbet af dagen. Med en kapacitet på 0.6L kan du nemt have nok væske med dig, uanset hvor du går.

Drikkeflasken er designet med Camelbaks innovative isoleringsteknologi, som holder dine drikkevarer kolde dobbelt så længe som almindelige vandflasker. Så uanset om du foretrækker iskoldt vand på en varm sommerdag eller en forfriskende sportsdrik under din træning, så kan denne flasken opfylde dine behov.

Den patenterede Jet Valve-teknologi gør det nemt at drikke undervejs uden spild eller dryp. Du skal blot klemme flasken let for at frigive væsken, og den selvforseglende ventil forhindrer lækager og holder din taske tør og ren.

Den ergonomiske form og lette vægt gør denne drikkeflaske nem at have med på farten. Den passer perfekt i de fleste standard cykelholdere og er ideel til at have med under løb eller vandreture. Desuden er flasken lavet af BPA-fri materiale, så du kan være sikker på, at din drikkevand er sund og fri for skadelige stoffer.

Det stilfulde Custom Navy/Navy design giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil, mens du holder dig hydreret og sund. Så sæt kurs mod dine mål med denne Camelbak Podium Chill 21oz drikkeflaske og oplev den ultimative kombination af funktionalitet, kvalitet og stil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Camelbak Podium Chill 21oz – Custom Navy/Navy – Str. .6L – Drikkeflaske”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.