Skip Hop Drikkedunk Med Sugerør 12M+ 350Ml Zoo Owl, 252511

150 kr.

Giv dit barn en sjov og praktisk drikkedunk med Skip Hop Zoo Owl. Perfekt til småbørn fra 12 måneder+. Trendy design og let at rengøre.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901000669146 Kategori:

Denne vidunderlige Skip Hop Drikkedunk med sugerør er den perfekte følgesvend til dit barns eventyr. Med en kapacitet på 350 ml er denne drikkeflaske ideel til børn fra 12 måneder og opefter. Designet med et charmerende uglemotiv, vil denne drikkeflaske helt sikkert vække glæde og entusiasme hos dit barn.

Drikkedunken er fremstillet med omhu og kvalitet i fokus. Den er lavet af holdbare materialer, der er fri for skadelige stoffer, hvilket giver dig ro i sindet, mens dit barn nyder deres favoritdrik fra den. Sugerøret gør det nemt for dit barn at drikke undervejs, hvilket er ideelt til udflugter, skole eller bare leg i haven.

Med denne Skip Hop Drikkedunk kan dit barn altid holde sig hydreret og frisk hele dagen lang. Den lette og bærbare design gør det nemt at tage drikkeflasken med overalt, hvilket skaber bekvemmelighed for både dig og dit barn. Den smarte låg-snor gør det let at hænge flasken på tasken eller barnevognen, så den altid er lige ved hånden.

Skab glæde og sjov for dit barn med denne charmerende Skip Hop Drikkedunk med sugerør. Lad dem udforske verden undervejs, velvidende at de har deres favoritdrik lige ved hånden. Med denne drikkeflaske kan du se dit barn stråle af glæde, mens de nyder hver eneste slurk af deres drik. Køb en i dag og giv dit barn et fantastisk tilbehør, som vil følge dem på utallige eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skip Hop Drikkedunk Med Sugerør 12M+ 350Ml Zoo Owl, 252511”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.